Vragen of advies?
Bel: 06 - 205 480 40
U bent niet ingelogd
Winkelwagen
 

Groene curry met witvis

Ingrediënt voor 4 personen

 

Groene curry met witvis
Ingrediënten:
• 2 el olijfolie
• 400 gr. witvis in stukjes (pangafilet, tilapiafilet)
• 100 gr. boemboe groene curry (bakje)
• 200 gr. kastanjechampignons
• 200 gr. peultjes
• 125 gr. taugé
• 1 puntpaprika in reepjes
• 1/2 Chinese kool in reepjes
• 200 ml. kokosmelk
• 1 bakje koriander (15 g)

Bereiding:
1. Verhit de olie in een wok en bak de vis op hoog vuur in 3 min. bruin. Voeg de kastanjechampignons, peultjes en paprika toe en roerbak 3 minuten. Doe de boemboe erbij en roerbak 3 minuten. Voeg de kokosmelk toe, breng aan de kook en verwarm op laag vuur 3 min. Voeg de taugé toe. Breng op smaak met zout. Snijd de koriander grof en strooi over de curry. Lekker met pandan- of notenrijst. Je kunt er eventueel gebakken uitjes over strooien.

Wijnsuggestie: