Vragen of advies?
Bel: 06 - 205 480 40
U bent niet ingelogd
Winkelwagen
 

Over Ons

 

  

Welkom op de website van Mibuwijnen.nl! Via deze website en in onze showroom in Buinerveen (Drenthe) verkopen wij kwalitatieve, (h)eerlijke en betaalbare wijnen en wijngeschenken.

Wij importeren zelf wijnen van Weingut Otto Görgen uit Duitsland (Moezel), Champagne Tribaut Schloesser uit Frankrijk (Champagne) en Vitalonga uit Italië (Umbrië). Wijnhuizen waarbij wij ons herkennen in de passie en vakmanschap waarmee de wijn gemaakt wordt. Met een (h)eerlijk resultaat!

Naast heerlijke wijn, champagne, port en prosecco kunt u bij ons ook terecht voor unieke en gepersonaliseerde wijngeschenken. Een wijngeschenk op maat? Wij bespreken graag met u de vele mogelijkheden. Ook voor kleine aantallen! U kunt langskomen in onze showroom in Buinerveen (Drenthe) of contact met ons opnemen via de website.

Wij organiseren regelmatig proeverijen. Tijdens deze proeverijen kunt u kennismaken met de wijnen in ons assortiment. U kunt zich aanmelden voor onze mailingslist door een e-mail te sturen naar: info@mibuwijnen.nl

Heeft u naar aanleiding van uw bezoek aan onze website vragen, dan kunt u contact met ons opnemen via de contactpagina.

 

Met vriendelijke groet,

Mark Middeljans en Anna te Brake