Vragen of advies?
Bel: 06 - 205 480 40
U bent niet ingelogd
Winkelwagen
 

Wijnproeverij 14 juni 2013!


31-05-2013

Proeverij 14 juni 2013 / Uitreiking Cittaslow certificaat 

Wij willen jullie graag uitnodigen voor onze wijnproeverij op vrijdagavond 14 juni 2013.

Een bijzondere proeverij, omdat  wij vanavond, net als Anton Alberts van Alberts Bestratingen, uit handen van burgemeester Marco Out het Cittaslow-certificaat krijgen, dat bevestigt dat wij als ondernemer het Cittaslow concept ondersteunen.

Cittaslow is het internationale keurmerk voor gemeenten die op het gebied van leefomgeving, landschap, streekproducten, gastvrijheid, milieu, infrastructuur, cultuurhistorie en behoud van identiteit tot de top behoren. Genieten op een plezierige, gastvrije manier, in een menselijk tempo.

Borger-Odoorn heeft gekozen voor het Cittaslow keurmerk binnen de gemeente en als Mibuwijnen.nl supporten wij dit graag. Middels onze wijnen, dragen wij graag bij aan een betere leefomgeving voor mens en natuur. Kiezen voor eerlijke handel en duurzame producten is voor ons vanzelfsprekend.

Tijdens deze avond zullen wij u een aantal Terra Vitis wijnen en onze eigen import wijnen van Weingut Otto Görgen (Duitsland) en Vitalonga (Italië, Umbrië – bakermat van de Cittaslow) laten proeven

Wij nodigen u van harte uit om hier op vrijdag 14 juni bij aanwezig te zijn. De proeverij en de uitreiking vinden plaats aan de  Hoofdstraat 3 te Buinerveen. De wijnproeverij start om 20:00 uur. Er zijn geen kosten verbonden aan de proeverij.

Bent u geïnteresseerd? Wij horen graag met hoeveel personen u wilt komen.

Aanmelden kan via: info@mibuwijnen.nl   

Reactie toevoegen

* Verplichte velden

< Terug