Vragen of advies?
Bel: 06 - 205 480 40
U bent niet ingelogd
Winkelwagen
 

Champagne Bollinger


18-07-2014

Een uitbreiding van het assortiment met de champagne van Bollinger. Champagne Bollinger beschikt als een van de zeer weinige huizen over eigen wijngaarden. Deze zijn uitsluitend gesitueerd in Grand - & Premier Cru gebieden. Het bezit van deze wijngaarden maakt Champagne Bollinger minder afhankelijk en stelt hen in staat vele malen zorgvuldiger te werk te gaan wat vanzelfsprekend begint in de wijngaard zelf...

Sinds de oprichting in 1829 is het Champagnehuis Bollinger in Ay gevestigd en in familiebezit. Het wijngoed beschikt over 151 hectare wijnbergen, Uitsluitend in Grand- en Premier-Cru gebieden. Het unieke van deze beroemde mousserende wijnen ligt in de hoge eisen voor ethiek en kwaliteit die de familie zichzelf gesteld heeft. Door Perswijn al twee maal verkozen tot beste 'non-vintage Brut' champagne van Nederland.

Richting het einde van het jaar gaan wij als "special agent" extra acties en leuke prijsvragen bedenken om ook bij Mibuwijnen de champagne van Bollinger aan de man te brengen.

Meer informatie over kerstgeschenken met Champagne Bollinger, graag mailen naar mark@mibuwijnen.nl
 

Reactie toevoegen

* Verplichte velden

< Terug