Vragen of advies?
Bel: 06 - 205 480 40
U bent niet ingelogd
Winkelwagen
 
Vol & Rond

Cielo e Terra, BIO 3 PASSO ROSSO 2019

Een volle en krachtige rode wijn in de Zuid-Italiaanse stijl. Gemaakt van Sangiovese, Primitivo en Negroamaro. Gedroogde druiven worden bereid met verschillende soorten most om een zo vol en rijp mogelijk wijn te maken. Rijp van smaak als een Zuid-Italiaanse wijn behoort te smaken. In de geur gedroogd fruit, tabak en mokka. In de smaak veel concentratie.
Groot familiebedrijf met eigen wijngaarden maar ook met samenwerkende telers van druiven. Veel diversiteit in stijl van wijnen die afkomstig zijn uit vele regio's

De band tussen de aarde (terra) en de familie Cielo is ontstaan in de Valle del Chiampo in 1908, specifiek op het Casa Defra landgoed, rond de bescheiden Cielo familie wijngaard. Giovanni Cielo’s nieuw opgerichte familie activiteit begon onmiddellijk vruchten af te werpen. Sinds Luca en Pierpaolo Cielo (4e generatie) de teugels hebben overgenomen, is het bedrijf van de Cielo familie versterkt door de vereniging van traditie en de ervaring van meer dan 2.000 wijnproducenten van de Colli Berici. Cielo e Terra heeft haar missie bereikt.

Land: Italië
Streek: Veneto
Druivensoorten: Negroamaro/Primitivo
Alcoholpercentage: 14%
Serveertemperatuur: 16 ºC
Wijn/spijs suggesties: Smaakvolle voorgerechten en rood vlees

 

Vermeerderen Verminderen


€ 9,95

BIO 3 PASSO ROSSO