Vragen of advies?
Bel: 06 - 205 480 40
U bent niet ingelogd
Winkelwagen
 
Vol & Rond

De Stefani, Cabernet Sauvignon 2014

Robijnrode kleur met donkere kern, purper aan de rand, helder. De geur is typisch voor cabernet: zwarte bes, rijp, fris en prettig. De volle, fluweelzachte smaak heeft een frisse aanzet, rijp fruit (bessen en pruimen), een mooie balans, body en een lange licht kruidige afdronk. Een echte cabernet zoals men de wijn ook noemt.
De wijnen van dit familiebedrijf komen voor in alle belangrijke wijngidsen van Italië. Aan kwaliteit doet de familie De Stefani dan ook geen enkele concessie. Men is ervan overtuigd dat het belangrijkste gedeelte van het werk om goede wijnen te verkrijgen zich afspeelt in de wijngaard. Daar besteedt de familie maar liefst 70% van haar tijd aan. Vervolgens laat men de wijn zoveel mogelijk rusten, omdat iedere handeling alleen maar afbreuk kan doen aan de - met zoveel zorg verkregen - natuurlijke smaak van de wijn.

Land: Italië
Streek: Veneto
Druivensoort: Cabernet Sauvignon
Alcoholpercentage: 12.5%
Serveertemperatuur: 16-18 ºC
Wijn/spijs suggesties: Een gulle wijn die natuurlijk goed combineert met vele vleesgerechten, stoofschotels, wild en zowel buitenlandse- als Hollandse kaassoorten.

 

Vermeerderen Verminderen


€ 13,95

Cabernet Sauvignon