Vragen of advies?
Bel: 06 - 205 480 40
U bent niet ingelogd
Winkelwagen
 
Krachtig & Intens

Red Tree, Petite Sirah 2011

Petite Sirah, geen familie van de Syrah, is een druif die je in Californië vrij regelmatig tegenkomt. De kleur is prachtig donkerrood, met in de neus hints van zwarte bessen, aardbeien en diverse kruiden. Ook in de smaak domineert donker fruit. De wijn heeft veel body en krachtige tannines in de afdronk.
Cecchetti Wine Company is nog een zeer jong bedrijf. Na meer dan 20 jaar ervaring in de wijnmarketing besloot Roy Cecchetti in 2007 te starten met Cecchetti Wine Company. Ervaren wijnmaker Bob Broman werd aangetrokken en samen begonnen ze aan hun doel, uitstekende wijnen produceren voor een goede prijs. Dat hier vraag naar is, blijkt uit de enorme groei die het bedrijf sinds 2007 heeft doorgemaakt. De Red Tree wijnen zijn volle en fruitige wijnen waarin de specifieke kenmerken van de druivenrassen goed naar voren komen. De uitstraling is fris en erg
herkenbaar voor de consument. De Red Tree wijnen krijgen regelmatig goede beoordelingen in vakbladen als Wine Spectator en Wine Enthusiast voor hun uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding.

Land: Verenigde Staten
Streek: Californië
Druivensoort: Petite Sirah
Alcoholpercentage: 12.5%
Serveertemperatuur: 16-18 ºC
Wijn/spijs suggesties: Diverse vleesgerechten (waaronder lamsvlees), mooie rijpe kazen.

 

Vermeerderen Verminderen


€ 10,95

Petite Sirah